Puternic și sigur pe sine

Din orice unghi ai privi, Volvo S90 este elegant și puternic. Sub liniile sofisticate ale designului exterior, ce poartă semnătura Volvo, se află un nou șasiu care oferă combinația perfectă între manevrabilitate și confort. Modelul S90 este echipat cu cele mai noi tehnologii care au un singur scop, să îți facă viața mai ușoară, și un singur principiu, să fie ușor de folosit. Design-ul și experiența la volan sunt în deplină armonie.

 

Experimentează un nou mod de a conduce

Pilot Assist Standard

Cu opțiunea semi-automată Pilot Assist, care te scapă de stres fără a-ți lua plăcerea de a conduce, Volvo S90 este sedanul executiv redefinit. Pilot Assist menține automat setările de viteză, distanța față de mașina din față și virează ușor pentru a păstra mașina încadrată corespunzător pe bandă.

Apple CarPlay/Android Auto

Apple CarPlayTM e o modalitate mai ușoară și mai inteligentă de a rămâne conectat pe drum. Tehnologia perfect integrată cu iPhone-ul sau iPad-ul tău îți permite să te conectezi cu lumea digitală, să găsești ruta către destinație și să asculți muzica preferată.

T8 Twin Engine

Cu motorul T8 Twin Engine, Volvo S90 atinge cea mai bună performanță, fără compromisuri. O poți conduce ca pe o mașină normală cu eficiență crescută sau poți conduce în modul electric, în liniște și cu zero emisii.

Caracteristici

Cameră 360˚

Opțiunea cu cameră 360˚ simplifică parcarea și manevrele în spații înguste, ajutându-te să ai o perspectivă completă asupra tot ceea ce se află în jurul mașinii.

camera360.png
parking-assist.png

Asistență la parcare

Cu funcția de asistență la parcare simți că ai propriul valet care așează perfect mașina pentru tine: calculează dacă spațiul este suficient de încăpător, apoi preia comanda pentru a te ghida.

Sistem de fază lungă activă

Datorită sistemului inteligent de fază lungă activă care reacționează automat la mașinile din sens opus, nu va mai fi nevoie să schimbi faza scurtă cu faza lungă.

siste-faza-lunga.png
city-safety.png

 

Tehnologia City Safety

Prin tehnologia Volvo City Safety, mașina calculează dacă există riscul de coliziune cu mașinile aflate în mișcare sau în staționare din fața ta.

Sedanul executiv reinventat

Descoperă liniștea, tehnologia intuitivă și performanța desăvârșită. O experiență în care inteligența, frumusețea și designul se completează în armonie perfectă prin cea mai avansată tehnologie.

condus.png

CONDUS

Scaunele sunt concepute pentru a oferi șoferului și pasagerilor mai mult spațiu și acel sentiment specific interioarelor caselor suedeze.

spatiu.png

SPAȚIU

Datorită sistemului CleanZone, aerul din interiorul mașinii tale S90 va fi curat și proaspăt, pentru a crea o ambianță relaxantă.

experienta.png

EXPERIENȚĂ

De la condusul lin la accelerația maximă, fiecare mod de condus este o experiență de lux.